Over zelfbouwloodsen - Snelbouwloods

Snelbouwloods

Vragen?

Vraag een offerte aan

Over zelfbouwloodsen

De naam verraadt het al; zelfbouwloodsen zijn loodsen die u zelf kunt opbouwen. Vanwege de eenvoudige constructie van dit soort loodsen hoeven daar geen ingewikkelde bouwwerkzaamheden aan te pas te komen.

Onze zelfbouwloodsen

Snelbouwloods levert zelfbouwloodsen voor particulieren en bedrijven. Het grote voordeel van zelfbouwloodsen is dat ze relatief eenvoudig op te bouwen zijn. Het enige wat u nodig heeft om een loods te kunnen bestellen is een fundering. Eventueel is dit ook door ons te verzorgen. Wij leveren vervolgens het materiaal. Ook kunt u bij ons een popnageltang huren die u voor de opbouw van de loods kunt gebruiken. Heeft u dus snel een goede loods nodig tegen een lage prijs? Dan bent u bij Snelbouwloods aan het juiste adres. Doordat wij besparen op montagekosten kunnen wij onze loodsen aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

U kunt uw loods kiezen uit ons uitgebreide assortiment, waarbij u kunt selecteren op afmeting (in meters, tot 1 decimaal), materiaal, en kleur. De materialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo beschikken wij onder andere over Falk dak- en gevelpanelen en Inoxdoors RVS-loopdeuren. Onze overheaddeuren zijn goed geïsoleerd en ook elektrisch verkrijgbaar. Bekijk hier al onze materialen.

De zelfbouwloods leveren we bij u af. Een gemiddeld bouwpakket bestaat onder andere uit een staalconstructie, dak- en gevelbekleding, deuren, goten en afwerkprofielen. Aan de hand van een duidelijke handleiding kunt u deze onderdelen zelf relatief eenvoudig en snel monteren. Doordat de loodsen worden gemonteerd met popnagels zijn ze ook weer te demonteren, wat zorgt voor een duurzame loods. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan hier.

Vrijblijvende Offerte aanvragen

De mogelijkheden

Constructiie

De constructie van Snelbouwloods is uniek omdat deze demonteerbaar is tot het kleinste onderdeel. Zowel de profielen als verbindingsstukken zijn opnieuw te gebruiken. Hierdoor behoudt het frame een hoge restwaarde. Wat de constructie ook uniek maakt is de eenvoudigheid waarmee deze te monteren is. Onze loodsen zijn al binnen twee dagen te monteren.

Fundering

Snelbouwloodsen zijn op veel ondergronden te monteren (stelcon, poeren, gestorte betonvloer). Wanneer u snel een ongeïsoleerde opslagruimte nodig heeft, kunt u deze zelfs op uw bestrating, asfalt of grindbodem monteren. Voor een permanente bouw adviseren wij u een beton fundering, hiermee kunnen wij u een optimale isolatie garanderen. 

Dak- en wandbeplating

Er zijn veel mogelijkheden voor de beplating van uw Snelbouwloods. Allereerst heeft u de keuze tussen een geïsoleerd en ongeïsoleerde loods. Bij een geïsoleerde loods kunt u kiezen welke isolatiedikte u wilt gebruiken, de panelen variëren van 60mm tot 120mm dikte. Bij ongeïsoleerde panelen heeft u de mogelijkheid voor een anti-condens vilt. Ook zijn er verschillende keuzes tussen het profiel en de kleur.

Complete Circulaire loods

Een leven zonder afval waarin we grondstoffen steeds vaker kunnen hergebruiken. We streven steeds meer naar een circulaire economie. Daarom heeft Snelbouwloods nu de Ecoloods. De Ecoloods is compleet her te gebruiken tot op het kleinste onderdeel. Hiervoor worden de CradleCore® panelen van FALK voor gebruikt. Het CradleCore® isolatieschuim is recyclebaar en dus een duurzame oplossing. 

Vergunning nodig?

Als u uw loods gaat bouwen wilt u natuurlijk dat alles goed geregeld is. U kunt zelf een vergunning aanvragen bij uw gemeente maar u kunt dit ook uit handen geven, met onze ervaring kunnen wij dit eenvoudig voor u regelen.

In sommige gevallen mag u vergunningsvrij bouwen, dit kunnen wij eenvoudig voor u checken.

Lees meer