Snelbouwloods

Vragen?

Vraag een offerte aan

Over zelfbouwloodsen

De naam verraadt het al; zelfbouwloodsen zijn loodsen die u zelf kunt opbouwen. Vanwege de eenvoudige constructie van dit soort loodsen hoeven daar geen ingewikkelde bouwwerkzaamheden aan te pas te komen.

Onze zelfbouwloodsen

Snelbouwloods levert kleine zelfbouwloodsen voor particulieren en bedrijven. Het grote voordeel van zelfbouwloodsen is dat ze relatief eenvoudig op te bouwen zijn. Het enige wat u nodig heeft om een loods te kunnen bestellen is een fundering. Wij leveren vervolgens het materiaal een popnageltang die u voor de opbouw van de loods kunt gebruiken. Heeft u dus snel een goede loods nodig tegen een lage prijs? Dan bent u bij Snelbouwloods aan het juiste adres. Doordat wij besparen op montagekosten kunnen wij onze loodsen aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

U kunt uw loods kiezen uit ons uitgebreide assortiment, waarbij u kunt selecteren op afmeting, materiaal, en kleur. De materialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo beschikken wij onder andere over Falk dak- en gevelpanelen en Inoxdoors RVS-loopdeuren. Onze overheaddeuren zijn goed isolerend en zijn ook elektrisch verkrijgbaar. Bekijk hier al onze materialen.

De zelfbouwloods leveren we bij u af. Een gemiddeld bouwpakket bestaat onder andere uit een staalconstructie, dak- en gevelbekleding, goten en afwerkprofielen. Aan de hand van een duidelijke handleiding kunt u deze onderdelen zelf relatief eenvoudig en snel monteren. Voor de montage leveren wij een popnageltang mee die u nodig heeft om de loods in elkaar te kunnen zetten. Doordat de loodsen worden gemonteerd met popnagels zijn ze ook weer te demonteren, wat zorgt voor een duurzame loods. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan hier.

Vrijblijvende Offerte aanvragen