Prefab-schuur

Prefab schuur

Nederland laat steeds meer prefab schuren bouwen. Niet zo vreemd, want zo’n bouwpakket voorkomt dat men lang op hun nieuwe berging moet wachten. Bij Snelbouwloods bieden wij verschillende modellen aan. Zo is er altijd één die bij uw terrein en wensen past. Denkt u aan het kopen van een prefab schuur - ofwel: een bouwpakket? Bekijk dan zeker ons ruime assortiment!

Zelf bouwen met ons bouwpakket

Bouw zelf!

Ze komen steeds vaker voor: prefab schuren. Ofwel tuinschuren, die u als bouwpakket aan huis krijgt opgeleverd. Klaar om in elkaar gezet te worden. Bij Snelbouwloods zijn wij hierin specialist. Bij onze prefab schuren leveren wij een eenvoudige constructie, een handleiding en een popnageltang. Zo kunt u makkelijk en snel zelf aan de slag. Bij de constructie maakt u gebruik van de volgende onderdelen: goten; staalconstructie; dak- en gevelbekleding; afwerkprofielen; deuren.

DE MONTAGE UIT HANDEN GEVEN

De prefab schuren van Snelbouwloods bestaan dus uit een bouwpakket. Dit houdt in dat u deze makkelijk en snel zelf in elkaar kunt zetten. U kunt er echter ook voor kiezen om uw prefab schuur door iemand anders te laten bouwen. Bijvoorbeeld door de eigen specialisten van Snelbouwloods. Onze ervaren monteurs sleutelen uw loods in rap tempo in elkaar!

De bouwpakketten van Snelbouwloods

Prefab hallenbouw

Snelbouwloods is een jong, maar gespecialiseerd bedrijf. Wij richten ons op de opkomende behoefte om gemakkelijk en snel een loods, zoals: een garage of schuur, op te kunnen bouwen. Wij combineren hierbij de snelheid van een bouwpakket en de kwaliteit van een op maat gemaakt model. Nieuwsgierig? Bekijk vandaag nog de verschillende modellen, die wij aanbieden. Hierbij geven wij u alvast een indicatie van de prijzen.

VANDAAG NOG EEN PREFAB SCHUUR KOPEN?

In vrijwel iedere tuin in Nederland staat een schuur. Logisch, want hier kunt u allerlei zaken kwijt. Denk aan: klusmateriaal, fietsen of autobanden. Bij Snelbouwloods kunt u terecht voor een bouwpakket - ofwel: een prefab schuur. Deze is makkelijk door uzelf of door specialisten op te bouwen. Vraag direct een offerte aan of bezoek onze showroom. Rijd hiervoor naar de Staverhul 17 in Uddel. Bij vragen kunt u contact opnemen door te bellen naar 0577-745601 of door ons formulier in te vullen. Wanneer gaat u onze prefab schuur kopen en bouwen?

Hulp nodig? Ik help je graag!

Chevron Forward