Loods bouwpakket

Droom je ervan om vanuit een bouwpakket een eigen loods in elkaar te zetten? Makkelijk en snel. Dan is het aanbod van Snelbouwloods zeker het overwegen waard. Wij bieden je vele modellen in verschillende afmetingen aan. Geïsoleerd en niet-geïsoleerd. Zit je gewenste maat er onverhoopt niet tussen? Ook dan staan wij met onze op maat gemaakte artikelen voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan voor één van onze bouwpakketten: om de prijs van de loods hoef je het niet te laten.

Onze zelfbouwpakketten

Voor loodsen

Bij Snelbouwloods leveren wij zogenoemde zelfbouwpakketten voor loodsen. De naam zegt het al: dit zijn bouwpakketten, waarmee je zelf je loods kunt bouwen. Dit is relatief eenvoudig. Wij leveren namelijk een eenvoudige constructie, een popnageltang en een duidelijke handleiding. Daar komen dus geen ingewikkelde bouwwerkzaamheden bij aan te pas. Onze loodsen zijn van hoge kwaliteit en naar wens af te stellen. Denk aan afmetingen, materialen en kleuren. Onze bouwpakketten voor loodsen bestaan uit:

  • goten;
  • staalconstructie;
  • dak- en gevelbekleding;
  • afwerkprofielen;
  • deuren.

De montage

Uit handen geven

Soms heb je geen tijd. Of misschien denk je twee linkerhanden te hebben. Geen nood! De ervaren monteurs van Snelbouwloods zetten onze bouwpakketten graag voor je in elkaar, zodat je snel van je kersverse loods kunt genieten. Kleine moeite.

De bouwpakketten

Van Snelbouwloods

Snelbouwloods is een jong bedrijf, dat een sterk opkomende behoefte in de samenleving wil opvullen. Steeds meer organisaties en particulieren zijn namelijk op zoek naar loodsen, die niet alleen snel geleverd, maar ook zelf gemonteerd kunnen worden. Ofwel: men wil eigenlijk bouwpakketten voor loodsen kopen. Bij Snelbouwloods combineren wij op dit gebied hoge kwaliteit met een relatief lage prijs. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze prijzen!

Bouwpakket

Voor een loods kopen?

Een prachtige loods binnen no time op je erf. Dat zie je als ondernemer of particulier zeker zitten. Voor een mooie prijs kun je altijd bij Snelbouwloods terecht: wij produceren namelijk kwalitatief hoogstaande bouwpakketten voor loodsen. Zowel geïsoleerd als niet-geïsoleerd. Vraag direct een offerte bij ons aan of maak een afspraak om bij ons langs te komen. Je vindt ons aan de Staverhul 17 in Uddel. Bij vragen kun je bellen naar 0577-745601 of kun je ons contactformulier gebruiken. Wanneer ga je ons bouwpakket voor een loods kopen?

Chevron Forward