Hallenbouw - Snelbouwloods

Snelbouwloods

Vragen?

Vraag een offerte aan

Hallenbouw

Binnen zowel de agrarische als de industriële sector is er veel vraag naar hallenbouw. Ofwel het bouwen van nieuwe loodsen. Het liefst gebeurt dit zo snel mogelijk. Voor een razendsnel resultaat kunt u gebruik maken van bouwpakketten. Hier kan Snelbouwloods u in voorzien. Wij zijn namelijk specialist in de zogenoemde prefab hallenbouw. Dat betekent: bestellen, opbouwen en gebruiken maar! Wanneer wilt u uw nieuwe loods in gebruik gaan nemen?

Hallenbouw

Wat is hallenbouw?

De naam zegt het eigenlijk al. Wanneer we over hallenbouw spreken, hebben we het over het bouwen van loodsen en andere ruimtes. Vaak gebeurt dit in opdracht van industriële of agrarische bedrijven. In het eerste geval wordt er vaak een bedrijfshal ontwikkeld. In het tweede geval gaat het vaak om stallen, loodsen, schuren en/of overkappingen.


ONZE ZELFBOUWPAKKETTEN


Veel bedrijven kiezen - wanneer ze op zoek zijn naar een specialist in hallenbouw - voor een prefab. Dit wordt ook wel een bouwpakket genoemd. Deze kunt u zelf in elkaar zetten of dit door een professional laten doen. In het eerste geval leveren wij - Snelbouwloods - een eenvoudige constructie, een popnageltang en een duidelijke handleiding. De producten zijn geheel naar eigen smaak af te stellen. In onze pakketten vindt u onder andere:

  • goten;
  • staalconstructie;
  • dak- en gevelbekleding;
  • afwerkprofielen;
  • deuren.

Prefab hallenbouw

De prefab hallenbouw van Snelbouwloods

Vooraf gebouwde hallen groeien steeds meer in populariteit. Dit soort loodsen worden niet alleen snel geleverd, maar kunt u ook zelf monteren. Dit scheelt in de kosten. Als jong en enthousiast bedrijf combineren wij zo met onze producten een hoge kwaliteit met een lage prijs. Nieuwsgierig? Op onze website bieden wij een selectie van onze producten en de daarbij horende prijzen. Deze kunnen wij volledig aanpassen op uw wensen.

Meteen een hal laten plaatsen?

Garages. Schuren. Loodsen. Binnen de agrarische en industriële sector is men regelmatig op zoek naar een specialist in hallenbouw. Snelbouwloods is hierbij het aangewezen bedrijf. Wij zijn niet alleen goed in wat we doen, maar leveren ook snel. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons aan. U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Staverhul 17 in Uddel. Bij vragen kunt u bellen naar 0577-745601 of het contactformulier invullen. Gaat u ook voor prefab hallenbouw kiezen?

Vrijblijvende Offerte aanvragen