Loods bouwen

Steeds meer mensen gaan overstag: het bouwen van een eigen loods. Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren kiezen ervoor om er één op hun terrein te plaatsen. Voor de mooiste modellen ga je natuurlijk naar Snelbouwloods. Hier vind je bouwpakketten in verschillende vormen en maten. Wilt je liever je (geïsoleerde) loods laten bouwen? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij monteren onze producten graag voor jou. Dus waar wacht je nog op?

Wat zijn zelfbouwloodsen?

De naam zegt het eigenlijk al: zelfbouwloodsen zijn loodsen die je zelf kunt bouwen. Het zijn bouwpakketten, die door middel van een eenvoudige constructie door jou worden opgezet. De onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen aan alle wensen worden aangepast: materiaal, afmetingen en kleuren. Bij het bouwen van een loods kun je kiezen uit een geïsoleerde of een niet-geïsoleerde variant. Ons bouwpakket bestaat onder andere uit: goten; staalconstructie; dak- en gevelbekleding; afwerkprofielen; deuren.

Zelf een loods bouwen

Of door ons laten doen

Bij Snelbouwloods houden wij de kosten graag zo laag mogelijk. Daarom bieden wij je altijd de mogelijkheid om onze loodsen zelf op te bouwen. Dit is niet moeilijk. Zo is de constructie relatief simpel en krijg je er een popnageltang bij. Ook leveren wij een duidelijke handleiding, waarmee je goed uit de voeten kunt. Het is ook mogelijk om je toekomstige loods door onze monteurs te laten bouwen. Onze ervaren specialisten zetten deze dan razendsnel in elkaar.

Zelf een loods bouwen

Met Snelbouwloods

Ondernemers. Particulieren. Vanuit de markt is er een enorme behoefte aan snel-leverbare loodsen, die eenvoudig zelf gemonteerd kunnen worden. Hieraan willen wij - Snelbouwloods - als jong bedrijf graag gehoor geven. Ons doel: onze klanten voorzien van snel-leverbare en kwalitatief goede loodsen. Nieuwsgierig? Bekijk dan de kosten, die met het bouwen van een loods van Snelbouwloods gemoeid gaat. Laat je verrassen!

Loods bouwen?

Vandaag nog

Ondernemers. Particulieren. Veel mensen hebben de droom om een loods op hun terrein te bouwen. Of dit nu in de eigen tuin is of vlakbij de industrie. Wat je reden ook is: om de prijs hoef je het niet te laten. Schakel vandaag nog Snelbouwloods in. Wij bieden bouwpakketten voor geïsoleerde en niet-geïsoleerde loodsen. Wij kunnen ze ook voor je monteren. Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0577-745601 of het contactformulier in te vullen. Wanneer ga je een (geïsoleerde) loods bouwen?

Chevron Forward