Staalconstructie

Onze Skelet staalconstructie

Bij Snelbouwloods maken we gebruik van Skellet frames voor onze loodsen. De Skellet constructie biedt verschillende voordelen die zorgen voor een duurzame, eenvoudige en veelzijdige bouwoplossing.

Circulair

Het Skellet frame is volledig demonteerbaar tot en met het kleinste onderdeel. Zowel de profielen als de verbindingsstukken zijn herbruikbaar in elk denkbaar project. Door de herbruikbaarheid behouden de profielen en verbindingsstukken ook een hogere restwaarde. Met de Skellet constructie draag je bij aan een circulaire economie.

Eenvoudig

Voor het opbouwen van een constructie met Skellet heb je enkel een popnageltang en een klopboormachine nodig. Lassen aan de constructie kan volledig achterwege gelaten worden. Dankzij het modulaire karakter van Skellet kunnen constructies eenvoudig aangepast worden naar specifieke wensen.

Veelzijdig

Door het gebruik van Skellet profielen kunnen wij jouw loods helemaal naar wens maken. Of het nu gaat om tuinhuizen, garages, grote of kleine hallen, met het veelzijdige Skellet frame is vrijwel alles mogelijk. Jouw ideeën kunnen werkelijkheid worden. Gebruik onze configurator en creëer je eigen loods op maat.

Wat kost jouw constructie?

Bij Snelbouwloods begrijpen we dat de kosten van de constructie een belangrijke factor zijn bij het laten bouwen van een loods. De prijs van de constructie hangt af van verschillende factoren, waaronder de afmetingen van de loods en eventuele extra opties.

Om een nauwkeurige prijsindicatie te kunnen geven, nodigen wij je graag uit om een offerte aan te vragen. Op basis van jouw specifieke wensen en de benodigde afmetingen kunnen wij een prijs op maat voor je samenstellen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een prijsopgave die volledig is afgestemd op jouw wensen.

Stel hier je eigen loods samen!

Ontvang na het samenstellen van je loods direct de offerte en technische tekening per e-mail.
Loods samenstellen

Vrijblijvende offerte

Binnen 5 minuten een offerte? Vraag hem vrijblijvend aan!


Offerte aanvragen

Hulp nodig? Ik help je graag!

Chevron Forward