Prefab garage - Snelbouwloods

Snelbouwloods

Vragen?

Vraag een offerte aan

Prefab garage

Huiseigenaren en ondernemers denken steeds vaker aan het (laten) bouwen van een prefab garage. Dat is namelijk relatief goedkoop en bespaart u veel tijd. Daarnaast kunt u - net zoals bij een op maat gemaakt model - rekenen op hoge kwaliteit. Interesse? De experts van Snelbouwloods kunnen u gegarandeerd verder helpen. Wij bieden namelijk tal van moderne prefab garages aan. Zo zit er ongetwijfeld iets voor u tussen.

Onze prefab garages

Onze bouwpakketten


Een prefab garage is niets meer dan een vooraf gebouwde ruimte, die op locatie weer wordt opgebouwd. Een bouwpakket dus. Snelbouwloods is specialist in dit soort producten. Wij leveren een eenvoudige constructie, een popnageltang en een duidelijke handleiding. Als klant kunt u hier vervolgens zelf mee aan de slag. U kunt de montage natuurlijk ook aan ons uitbesteden. Ons bouwpakket bestaat uit: goten; staalconstructie; dak- en gevelbekleding; afwerkprofielen; deuren.
De montage uit handen geven

Het grote voordeel van de moderne prefab garages van Snelbouwloods is dat u deze zelf in elkaar kunt zetten. Hiermee kunt u veel geld besparen. Desondanks kiezen veel van onze klanten ervoor om de montage uit te besteden. Hierbij kan er sprake zijn van een externe partij, maar als klant kunt u ook bij ons terecht. Onze ervaren monteurs zetten uw moderne prefab garage graag voor u in elkaar. 


Vrijblijvende Offerte aanvragen

Onze voorgebouwde garages

Een voorgebouwde garage van Snelbouwloods

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een prefab garage te kopen en op te bouwen. Niet zo vreemd, want hiermee boekt u het snelst resultaat. Bij Snelbouwloods combineren wij het gemak van een bouwpakket met de kwaliteit van een op maat gemaakt model. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan vandaag nog onze verschillende modellen. Om een goed beeld te geven, tonen wij hierbij onze prijzen.

Direct nog een prefab garage kopen?

Klusmateriaal. Uw auto. Dozen met vergeten inhoud. Moderne prefab garages worden voor de opslag van allerhande dingen gebruikt. Voor een mooi bouwpakket kunt u natuurlijk altijd bij Snelbouwloods terecht. Vraag direct een offerte aan of bezoek onze showroom. Navigeer hiervoor naar de Staverhul 17 in Uddel. Bij vragen kunt u bellen naar 0577-745601. U kunt ook ons contactformulier gebruiken. Bent u van plan een moderne prefab garage te bouwen: bij ons kunt u het hele pakket kopen!
Vrijblijvende Offerte aanvragen