Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

En de antwoorden

Heeft u vragen? Dat is heel begrijpelijk! Hier vind je een aantal veelgestelde vragen.

Voorbereiding

Heb ik een bouwvergunning nodig?

In sommige gevallen heb je een bouwvergunning nodig. Kijk hiervoor op deze pagina.

Hoe verloopt het vergunningsproces?

Voor een vergunning is tekenwerk en een constructie berekening nodig. Snelbouwloods kan u helpen deze documenten voor je vergunningsaanvraag aan te leveren.

Is het mogelijk een Snelbouwloods te bekijken?

Jazeker. Je kunt bij ons verschillende referentieprojecten bezoeken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken om een loods in je buurt te gaan bekijken.

Hoe snel ontvang ik een offerte?

Wij streven ernaar om je op werkdagen binnen 24 uur van een offerte te voorzien.

Mogelijkheden

In welke afmetingen is een Snelbouwloods te bouwen?

Wij kunnen de Snelbouwloods geheel op maat voor je leveren en bouwen. Bij onze standaardloodsen is de kleinste afmeting 3 meter breed x 4 meter lang. Het grootste formaat is 15 meter breed bij 40 meter lang. Voor maatwerk kun je altijd contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing.

Kan ik een loods met een afwijkende breedte of lengte bestellen?

Ja dit is mogelijk. Wij kunnen je loods helemaal naar je wensen samenstellen.

Moet ik de loods altijd in zijn geheel afnemen?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde onderdelen bij ons af te nemen. Zoals de staalconstructie, de beplating of ramen/ deuren en zetwerken. Alle onderdelen zijn los te verkrijgen!

Deuren en ramen

Kan ik een hogere of bredere overheaddeur bestellen?

Onze overheaddeuren zijn in elke gewenste afmeting te verkrijgen. De standaardafmeting is 2.500mm x 2.500mm.

Kan ik een loods bestellen zonder overheaddeur?

Ja dat is mogelijk.

Kan ik zelf de locaties van ramen en deuren bepalen?

Ja, je kunt zelf bepalen op welke locatie je de ramen of deuren wilt hebben.

Hebben de loodsen standaard dakgoten en regenpijpen?

Als je de loods volledig bij ons besteld is dat met dakgoten en regenpijpen. Deze zijn verkrijgbaar in aluminium en zink. Standaard worden er aluminium dakgoten geleverd.

Is de overheaddeur elektrisch?

Je kunt de overheaddeur elektrisch laten uitvoeren. Dit is een optie. Standaard leveren wij de deuren handbediend.

Kan ik een raam in een loods plaatsen?

Ja het is mogelijk om ramen in de loods te plaatsen op de door jou gewenste plaats.

Levering

Wat zijn de leveringsopties?

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de leverings- en montage-opties. Wil je de loods zelf bouwen? Dan kun je ervoor kiezen dat wij de loods op locatie komen afleveren of dat je deze bij ons afhaalt. Wanneer je ervoor kiest de loods door ons te laten monteren worden de materialen ongeveer 1 week voor de start van de montage bij jou op locatie geleverd!

Wat is de levertijd van een Snelbouwloods?

De gemiddelde levertijd loopt van 6 tot 10 weken na het plaatsen van je order!

Montage

Heeft Snelbouwloods een montagedienst?

Jazeker, wij kunnen je in het hele bouwproces ontzorgen. Afhankelijk van het formaat van je loods bouwen wij deze in 1 á 2 dagen op!

Kun je een Snelbouwloods zonder ervaring zelf bouwen?

Voor het bouwen van een Snelbouwloods is enige handigheid vereist. Wij hebben de loodsen zo ontwikkeld dat je ze als zelfbouwloods kunt bouwen. Wij leveren je een bouwpakket met een handleiding. Door de loods zelf te bouwen bespaar je op onze montage uren waardoor je een goedkope Snelbouwloods heeft.

Wat heb je nodig voor het bouwen van een Snelbouwloods?

Voor het bouwen van een Snelbouwloods heb je het volgende nodig: Bekijk lijst met benodigde gereedschappen. Heb je hulp nodig? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.

Hoe monteer ik de dak- en wandbeplating?

De dak- en wandbeplating kan eenvoudig gemonteerd worden met zelfborende schroeven. Hiervoor gebruik je een accutol.

Hoe wordt een Snelbouwloods verankerd?

Onze loodsen worden door middel van slagankers verankerd op een minimale betondikte van 150mm. Deze kunnen naderhand geboord worden en hoeven dus niet op voorhand in de fundering gestort te worden.

Kan ik een ongeïsoleerde loods zelf isoleren?

Ja, je kunt ervoor kiezen de loods naderhand zelf te isoleren.

Is het mogelijk om zonnepanelen op de loods te monteren?

Ja, als je van plan bent zonnepanelen op de loods te plaatsen nemen wij dit mee in de constructieberekening.

Overige vragen

Zijn er sterkteberekeningen van de loods?

Jazeker! Wanneer je de loods gekocht hebt krijg je onze constructieberekeningen waarin de belastbaarheid e.d. van de loods zijn opgenomen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat de constructie geschikt is voor het dragen van zonnepanelen.

Kan ik ook gespreid betalen of leasen?

Bij Snelbouwloods betaal je de loods in termijnen, bij aankoop van de loods, bij levering en bij start montage. Het is niet mogelijk de loods bij ons te leasen. Je kunt dit wel via een financieringspartij doen.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Na het ontvangen van de factuur moet deze binnen 14 dagen voldaan zijn. Bij alleen levering van de loods moet de betaling voordat wij leveren bij ons binnen zijn.

Welke garantievoorwaarden heeft Snelbouwloods?

Bij Snelbouwloods maken wij gebruik van de beste producten. Wij garanderen je loodsen van uitstekende kwaliteit en bieden je op de panelen een coatinggarantie van 40 jaar. Ook op onze staalconstructie krijg je 10 jaar garantie. Op losse componenten zoals deuren geven wij je standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Wat is het retourbeleid van Snelbouwloods?

Bij Snelbouwloods willen we ervoor zorgen dat elk project perfect past bij de behoeften van onze klanten. Omdat onze loodsen klant specifiek zijn en elk project uniek is, kunnen onze producten niet retour worden genomen. Ons team werkt nauw met je samen om je wensen en eisen te begrijpen en om een op maat gemaakte oplossing te creëren die aan uw verwachtingen voldoet. Mocht je vragen of opmerkingen hebben tijdens het bouwproces, dan staan wij altijd klaar om je te helpen en te adviseren om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Hoe garandeert Snelbouwloods de veiligheid van mijn persoonlijke gegevens en betaling?

Bij Snelbouwloods nemen we de veiligheid van je persoonlijke gegevens en betalingsinformatie zeer serieus. We hanteren strikte beveiligingsmaatregelen en protocollen om je informatie te beschermen. Dit omvat het gebruik van SSL-certificaten op onze website, die zorgen voor een beveiligde verbinding tussen jouw apparaat en onze servers. Bovendien verwerken we betalingen via gerenommeerde en gecertificeerde betalingsproviders die voldoen aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Je persoonlijke gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers en alleen toegankelijk voor geautoriseerd personeel om een veilige ervaring te garanderen bij het doen van zaken met Snelbouwloods.

Nog steeds vragen?

Neem contact op

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Chevron Forward