Montage - Snelbouwloods

Snelbouwloods

Vragen?

Vraag een offerte aan

Montage

Onze zelfbouwloodsen kunnen relatief eenvoudig en snel worden gemonteerd. Over het algemeen kunt u dit zelf doen, maar mocht u daar om welke reden dan ook hulp bij willen dan kunnen wij dat regelen.

Montage

De zelfbouwloodsen van Snelbouwloods zijn bij uitstek geschikt voor doe-het-zelf montage. Veel ervaring met het bouwen van loodsen is dus niet essentieel. Wij leveren u een bouwpakket en een duidelijke handleiding. Alle onderdelen in het pakket zijn genummerd, zodat u deze eenvoudig in elkaar kunt zetten. Voor de montage heeft u een popnageltang nodig. Deze kunt u bij ons huren. U betaalt hiervoor €250,- huur per week en €350,- borg die u bij het inleveren van de popnageltang weer terug krijgt. 

Optie 1 - Zelf monteren

De eerste optie is dat u de loods zelf monteert. Wij leveren u een duidelijke handleiding, zodat u zelf aan de slag kunt.

Optie 2 - Gehele montage door Snelbouwloods

Wilt u toch liever dat wij de loods monteren? Dan kunt u ervoor kiezen om de gehele montage uit te laten voeren door Snelbouwloods. Onze ervaren monteurs zetten de loods binnen no-time in elkaar.