Montage loods

Montage van jouw Snelbouwloods

Bij Snelbouwloods hebben we ervoor gezorgd dat onze loodsen gemaakt zijn om zelf te monteren. Of je nu kiest voor zelfmontage of montage door het team van Snelbouwloods, wij zorgen voor de benodigde ondersteuning om ervoor te zorgen dat je snel en probleemloos kunt genieten van jouw nieuwe Snelbouwloods.

Bouw je eigen Snelbouwloods

Bij Snelbouwloods hebben we ervoor gezorgd dat onze loodsen gemaakt zijn om zelf te monteren. Met behulp van onze montagehandleiding kan de handige doe-het-zelver zonder problemen een Snelbouwloods in elkaar zetten.

De montagehandleiding bevat stapsgewijze instructies en duidelijke illustraties, zodat je het bouwproces moeiteloos kunt volgen. Mocht je toch liever wat extra hulp hebben, dan staat ons professionele montage team klaar om de klus voor jou te klaren.

Montage door ons ervaren team

Ons montage team beschikt over de benodigde expertise en ervaring om de montage snel en efficiënt uit te voeren. Ze zijn bekend met onze Snelbouwloods systemen en zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij wordt voldaan aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wanneer je kiest voor professionele montage, hoef je je geen zorgen te maken over de technische details of het gereedschap dat nodig is. Ons team zorgt voor een zorgvuldige afhandeling van het project, zodat jij je kunt richten op andere zaken.

Eenvoud en gemak

Ontdek de mogelijkheden

Bij het plannen van de bouw van je Snelbouwloods is het belangrijk om rekening te houden met de kosten van de montage. Deze kosten kunnen variëren, afhankelijk van of je ervoor kiest om zelf te bouwen of het ervaren team van Snelbouwloods in te schakelen.

Stel hier je eigen loods samen!

Ontvang na het samenstellen van je loods direct de offerte en technische tekening per e-mail.
Loods samenstellen

1. Zelfbouw
Als je handig bent en graag zelf de controle wilt hebben over het bouwproces, kun je ervoor kiezen om zelf je Snelbouwloods te monteren. Dit kan kostenbesparend zijn, omdat je geen professioneel montage-team hoeft in te huren. Echter, het vereist wel de nodige tijd, vaardigheden en kennis van het bouwen van een loods.

2. Team van Snelbouwloods
Als je de montage aan professionals wilt overlaten, kan het inhuren van het ervaren team van Snelbouwloods een goede keuze zijn. Zij hebben de expertise en ervaring om de loods efficiënt en nauwkeurig te bouwen. De kosten van de montage zullen afhangen van factoren zoals de grootte van de loods, de complexiteit van het ontwerp en de benodigde materialen.

De mogelijkheden

Bekijk onze opties

Staalconstructie

Dakbeplating

Wandbeplating

Ramen en deuren

Ecoloods

Compleet circulaire loods

We streven steeds meer naar een circulaire economie. Daarom heeft Snelbouwloods de Ecoloods: een loods met compleet herbruikbare materialen. Wel zo duurzaam!

Configureer je loods

Binnen 5 minuten een offerte? Vraag hem vrijblijvend aan!
Offerte aanvragen

Hulp nodig? Ik help je graag!

Chevron Forward